Висота: 1400-1800 м над рівнем моря
Обсмажування: середнє
Кліматичні умови (щорічно близько 1500 міліметрів опадів), географічним умовам тропічного пояса гірського регіону Jinotega, плідна праця фермерів і мінімальне добриво, природний процес обробки кавових зерен завдяки річкам, - створюють смак і аромат нікарагуанської кави.
Арабіка Нікарагуа має терпкий аромат, насичений смаком і ніжним післясмаком.
У першому ковтку відчуваються легкі хлібні нотки без нав'язливої кислинки або гіркоти, у другому - легкий, терпко-солодкий смак чорного шоколаду, у третьому - ніжні шоколадні нотки. Післясмак напою приготованого на нікарагуанській арабіці - горіховий. Тіло кавового напою - щільне і ніжно обволікає усю порожнину рота. Міць кави приготованого із зерен Нікарагуа - середня. Чашка кави приготована на нікарагуанському зерні нашого свіжого обсмажування радуватиме Вас упродовж цілого дня.
Рекомендуємо варити кавове зерно Нікарагуа в турці або краплинним шляхом (краплинна кавоварка), насолоджуватися чашкою еспресо, приготованої на професійному обладнанні.
Ваш кошик пустий